Ytterliggående predikanter på talerstol i Oslo

24. oktober fyller FN 70 år, og trolig for å markere dette har organisasjonen Norges Unge Muslimer invitert fire utrolig flinke foredragsholdere til Ummakonferanse i Kuben Yrkesarena i Oslo. En av de fire utrolig flinke foredragsholderne måtte imidlertid strykes fra programmet, da det viste seg at han var en ekstrem hatpredikant. Sånt kan skje. Fort gjort å ta feil av en radikal salafist og en helt vanlig moderat muslim.

Så fort gjort at Norges Unge Muslimer faktisk har gjort enda en feil. En av de andre utrolig flinke foredragsholderne er nemlig også ekstremist. Det vil si, alle de fire utrolig flinke foredragsholderne som Norges Unge Muslimer har invitert er faktisk radikale salafister, men dere vet jo hvordan det er. Når man først gjør en feil, så baller det gjerne på seg.

Waleed Abdulhakeem er kanskje et ukjent navn for de fleste, men han samarbeider tett med en sikkert utrolig flink foredragsholder som heter Bilal Philips. For den som ikke kjenner Bilal Philips, så er dette altså en mann IslamNet er veldig glad i, men ikke Australia, Bangladesh, Filippinene, Kenya, Storbritannia, Tyskland og USA. I alle disse landene er nemlig Philips nektet innreise og erklært persona non grata for sine terrorkoblinger.

Men dette lar selvsagt ikke Oslo-vennen Abdulhakeem seg påvirke av. Sammen med Philips deltok han som to av fire utrolig flinke foredragsholdere på fjorårets Rashidun Caliph Conference i Malaysia. Åpenbart ble Philips så inspirert av dette samarbeidet at han uka etter ble arrestert i Manila for å ha forsøkt og rekruttere terrorister. Noe senere, i mars 2015, arrangerte Abdulhakeem og Philips i tospann konferansen "Think Big", hva nå det måtte henvise til.

Majed Mahmoud er også en utrolig flink foredragsholder som tilbringer helgen på Ummakonferanse i Oslo, og akkurat som Abdulhakeem har han tette forbindelser til Bilal Philips, og naturligvis også til en rekke andre sentrale skikkelser i den globale salafistbevegelsen. For bare to måneder siden deltok Mahmoud og Philips sammen ved The Daily Reminder Conference.

Den siste Norges Unge Muslimer har invitert er Daniel Abdullah Hernandez, som er registert som en av 25 foredragsholdere ved Islamic Online Conference, tilfeldigvis sammen med en viss Bilal Philips. Abdulhakeem, Mahmoud, Hernandez og Philips har også alle deltatt flittig på The Deen Show, en TV-opplevelse enhver god salafist bør få med seg.

Men la oss nå være rause når det først kommer såpass celebert besøk til Oslo. Så velkommen til Norge skal dere være, Waleed Abdulhakeem, Majed Mahmoud og Daniel Abdullah Hernandez, og en stor takk til Norges Unge Muslimer for denne verdige markeringen av FNs bursdag!

-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits